Algemene leveringsvoorwaarden

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 17:00 worden gedaan, proberen wij de volgende werkdag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€ 7,50 voor bestellingen zonder verzekering, verzending geschied voor risico van koper, de zending kan per Track and Trace gevolgd worden.
€ 15,00 voor bestellingen met verzekering, verzending geschied voor onze risico, de zending kan per Track and Trace gevolgd worden.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Contact

Kalkman Marine Electric & Automation
Chris Lebeauhof 2B
3059LN Rotterdam

+31682498095
Verhuizing

Verhuizing

Geplaatst op: 2019-05-15

Vanwege de snelle groei van Kalkman Marine Electric & Automation, is de huidige locatie niet meer geschikt. Het bedrijf zal zich begin 2020 gaan vestigen op de nieuwe locatie op de Chris Lebeauhof 2b te Rotter...

Lees meer Meer nieuws
Aanwijzing ILT

Aanwijzing ILT

Geplaatst op: 2019-05-13

Sinds de start van het bedrijf doen wij ons best om de klant volledig tot dienst te kunnen zijn. Zo zijn wij sinds Juni 2017 Aangewezen als erkend bedrijf onder ILT voor het keuren van: De isolatieweerstand ...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.